

Zloženie: Jahody, cukor, kyselina citrónová
100% jahodový sirup je vyrobený z vybraných zrelých jahôd vypestovaných na Slovensku, v kopaničiarskych sadoch na Myjave, v systéme integrovanej produkcie. Po umytí sa jahody odšťavia a následne sa zo šťavy šetrne uvarí sirup, ktorý sa následne sterilizuje.
Vďaka šetrnému spôsobu spracovania sa zachovajú takmer všetky živiny, ľudský organizmus ich však dokáže ľahšie spracovať.
V sekcii sirupy nájdete rôzne veľkosti tohto produktu.
– vyrobené na Slovensku
– 100 % prírodné
– neriedené vodou
– bez farbív
Objem: 250 ml alebo 0,5 l
Skladovanie: skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 12°C
Po otvorení uchovajte pri +8°C a spotrebujte do 24 hodín.
Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na spodnej časti obalu.
Prípadná usadenina je prirodzenej povahy a nie je vadou výrobku.
Výživové hodnoty v 100g:
| Energetická hodnota: | 1566kJ/374kcal |
| Tuky | 0g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 0g |
| Sacharidy | 60g |
| z toho cukry | 45g |
| Bielkoviny | 0,5g |
| Soľ | <0,01g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
