

Zloženie: jahody, cukor, pektín,
Jahodový džem je vyrobený z vyberaných zrelých jahôd vypestovaných na Slovensku, v kopaničiarskych sadoch v Podolí, v systéme integrovanej produkcie. Po umytí sa jahody prepasírujú a potom sa tradičným spôsobom za pomoci miešania varí v kotly, po rozvarení sa pridá cukrom a pektínom, následne džem prejde sterilizáciou.
Objem: 200 g
Na 100 g výrobku bolo použitých 260 g ovocia.
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do +12°C.
Po otvorení uschovajte pri +8°C a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na spodnej časti obalu.
Výživové hodnoty v 100g:
Energetická hodnota ...........951kJ/227kcal
Tuky ............................................................................0g
z toho nasýtené mastné kys........................0g
Sacharidy .............................................................45g
z toho cukry .......................................................41g
Bielkoviny ............................................................0,5g
Soľ .................................................................... <0,01 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.